Kada rinktis antžeminį riebalų skirtuvą?

Maitinimo ir apgyvendinimo įmonės, tokios kaip: viešbučiai, restoranai ir kempingai, maisto gamybai naudoja daug riebalų. Siekiant apsaugoti nuotekų vamzdynus nuo užsikimšimo reikalingas riebalų skirtuvas, dar vadinamas riebalų gaudykle. Antžeminis riebalų skirtuvas yra puikus sprendimas restoranams ir viešbučiams, kurie yra miesto centre ar senamiestyje. Čia norint įrengti tradicinį požeminę riebalų gaudyklę susiduriama su sunkumais dėl didelių apribojimų ir sudėtingo leidimo gavimo žemės darbams. Šiuo atveju nėra patogesnio ir pigesnio varianto kaip GREASLY-A antžeminis riebalų skirtuvas. UAB Eneka gaminami riebalų skirtuvai atitinka naujausių ES standartų (EN1825, DIN4040-100) reikalavimus, turi nepriklausomų įstaigų išbandymo sertifikatus ir žymimi CE ženklu.

Greasly-A antžeminių riebalų gaudyklių privalumai:

  • Tvari gamyba. Skirtuvas pagamintas iš polietileno, perdirbamos ir pakartotinai panaudojamos žaliavos.
  • Patogus transportavimas. Dėl nedidelio svorio ir pločio riebalų skirtuvas gali būti įnešamas į esamas patalpas per bet kurias standartines duris.
  • Lengvai keičiama srauto kryptis. Nuotekų įėjimas ir išėjimas gali būti prijungiamas iš patogesnės pusės.
  • Patogus išdėstymas patalpoje. Įrenginys aptarnaujamas iš vienos pusės, todėl gali būti statomas prie sienos, taip taupant vietą.
  • Tvirtas ir ilgaamžis korpusas. Specialiai suprojektuotas korpusas yra atsparus vandens slėgiui ir aukštesnei temperatūrai.
  • Garantuotas sandarumas. Aptarnavimo metu nereikalingas dangčių atidarymas, todėl išvengiama nemalonių kvapų.